Spa och konferens i Stockholm

Vem bryr sig om möten och utbildning när man vet att konferensen i Stockholm kommer att innebära att man får tillgång till ett professionellt spa? Det här kan låta krasst men visst är det så att de som ska vara med på en konferens i Stockholm kommer att fokusera en hel del på saker som bubbelpool, massage och lerinpackning då detta blir en del av evenemanget. Man ska inte oroa sig för att detta kommer att störa konferensen för saken är den att deltagare som är avslappnade och harmoniska får så mycket mer gjort när man möts och utbildar sig.

Om man är intresserad av konferens och spa så ska man dock vara medveten om att detta kan innebära lite olika saker. En konferens med spa i Stockholm kan erbjuda spa-verksamhet i form av:

  • Kroppsbehandlingar
  • Ansiktsbehandlingar
  • Idrottsmassage
  • Yoga
  • Bad och bastu

Man ska inte räkna med att få allt bara för att det handlar om ett spa-hotell, för olika konferenshotell har olika specialiteter.

Kroppsbehandlingar

Kroppsbehandlingar kan gå ut på att man får en helkroppsmassage eller kanske bara behandling av en del av kroppen. Man kan få saker som varma stenar placerade på kroppen och ofta så ingår det väldoftande oljor. När man är på konferens så kanske man inte känner sig så bekväm med att vara hel- eller halvnaken och då kan man få behandlingar där man inte måste ta av sig kläder så att man kan uppleva spa-verksamheten i grupp och samtala samtidigt som det knådas ryggar, ben och hårbottnar.

Mys och avkoppling

Nu måste man ju inte få aktiva behandlingar för att det ska räknas som spa. Man kan även sitta skönt i en jacuzzi utomhus med gott vin tillsammans med vännerna. Här är det återigen så att man måste vara känslig för att alla inte tycker att det här känns bekvämt i och med att man kanske inte känner varandra så väl. Då ska man se till att det finns alternativ så att de som inte vill synas i badkläder också tycker att spa-upplevelsen var speciell och mysig. Man kan ju låta ett gäng sitta i bubbelpoolen medan andra får massage med kläder på alldeles vid poolkanten. Lägg en ansiktsmask till detta och så kan alla skratta gott åt att ingen ser riktigt klok ut. Happy Tammsvik har en trevlig utomhuspool att sitta vid, färggranna drinkar och annat smått och gott finns förberett när det är dags att mingla vid mötets slut.

Individuellt och i grupp

Det kan vara viktigt att fundera på hur man vill lägga upp spa-aktiviteter under en konferens. Ibland så passar det bäst att få uppleva behandlingar tillsammans men ibland så vill folk få egen tid. När man ska boka sin konferens i Stockholm med spa så ska man fråga om det går att vara flexibel med detta så att de som helst vill ha en privat behandling kan få detta medan de som vill köra yoga i bastun kan göra detta. När man väl får veta lite mer om de behandlingar som erbjuds så inser man snabbt att det alltid finns saker som kommer att passa alla i ett sällskap som har så olika behov och tankar omkring vad som är avkopplande och trevligt under ett konferensevenemang.