Vanliga frågor kring att hyra / rekrytera psykolog

Behöver verksamheten rekrytera psykolog snabbt? Då kan ett bra alternativ vara att välja en psykologkonsult, som vanligen hyrs ut via bemanningsföretag. Detta passar för både korta och längre perioder och kan vara en bra lösning vid många olika tillfällen. Nedan följer några vanliga frågor och svar kring att hyra en psykolog, där svaren är hämtade från just ett bemanningsföretag.

Hur mycket kostar det att hyra / rekrytera psykolog?

Det är svårt att ange ett exakt pris för vad det kostar att rekrytera psykolog via ett bemanningsföretag, då det finns flera avgörande faktorer. Saker som påverkar kostnaden är bland annat vilken typ av uppdrag det gäller, samt vilken kompetens som efterfrågas.

Görs några kontroller av konsulterna innan uthyrning?

Psykologkonsulter kontrolleras alltid innan dom rekryteras ut till olika inrättningar, bland annat mot IVO och Socialstyrelsen. Yrkeslegitimation och eventuella specialistbevis kopieras och i vissa fall kontrolleras även belastningsregistret. Utöver dessa kontroller kontaktas även ett flertal referenser.

Vilka fördelar finns med att hyra en konsult?

Det finns flera fördelar med att rekrytera psykolog för olika uppdrag från ett bemanningsföretag, bland annat:

 • Tryggt och säkert
 • Flexibel och snabb lösning
 • Stort utbud av kompetenser

Vad händer vid missnöje?

Om den inhyrda psykologkonsulten inte lämpar sig för dom tänkte arbetsuppgifterna, eller om missnöje uppstår av annan anledning, går det alltid att avbryta uppdraget. I sådana fall betalas bara den tid som psykologen har arbetat.

Vilka kompetenser finns att tillgå?

Exakt vilka kompetenser som finns att tillgå kan variera, beroende på vilka konsulter som är tillgängliga vid det aktuella tillfället för rekryteringen. Det är dock vanligt att det finns psykologer med olika lång erfarenhet från olika typer av inrättningar och det brukar även finnas specialistkompetenser att tillgå om det skulle behövas.

För vilka tillfällen passar det att hyra en psykologkonsult?

Att rekrytera psykolog via bemanningsföretag kan vara en bra lösning vid flera olika tillfällen – till exempel när det inte går att få tag i rätt kompetens till rätt plats. Det kan även vara ett alternativ när någon är tjänstledig, föräldraledig eller borta från sin tjänst under en period av andra anledningar. Även under långdragna rekryteringsprocesser kan en konsult vara lösningen under tiden.

Observera att svaren ovan är hämtade från ett bemanningsföretag och att svaren därmed kan skilja sig beroende på vem som svarar.

Överfallslarm användbara i händelse av rån

Ett överfallslarm ger medarbetarna i till exempel en butik eller en bank möjlighet att diskret tillkalla hjälp. Detta är framför allt väldigt användbart i händelse av ett rån. För även om butiksrån inte är fullt lika vanligt förekommande som personrån är butiksrånen generellt sett grövre. Brottsförebyggande rådet (BRÅ) menar nämligen att skjutvapen används flitigare när det är butiker som rånas och inte privatpersoner.

Rånaren kan enklare gripas om medarbetarna kan larma diskret

Ett rån av en butik är en väldigt traumatisk händelse. Den påverkar både den enskilde medarbetaren som själva företaget på ett väldigt påtagligt sätt. En sådan händelse kan sätta djupa känslomässiga spår hos personalen och kan i värsta fall vara förknippad med våldshandlingar. Dessutom drabbas även butiken ifråga ekonomiskt av händelsen.

Ett sätt att stärka säkerheten i butiken och skydda sig mot denna typ av händelser är att införskaffa ett överfallslarm. Genom att investera i ett sådant larm ger du nämligen butikens medarbetare möjligheten att larma en larmcentral på ett tyst och diskret sätt.

Detta gör att polis och väktare kan kallas till platsen, förhoppningsvis helt utan att rånarna upptäcker det eller förvarnas om detta. Därmed är sannolikheten högre att de faktiskt grips. Dessutom ger larmet personalen en extra trygghet som gör att arbetsplatsen känns lite tryggare.

Därför är överfallslarm ett bättre alternativ än ett telefonsamtal

Du kanske tänker att din butik inte behöver ett överfallslarm, att det går lika bra att ringa ett telefonsamtal om så krävs? Men det finns flera anledningar till att så inte är fallet:

 • Mobiltelefoni erbjuder inte ett tillfälligt sätt att tillkalla hjälp i en nödsituation. Till exempel kanske personalen inte har mobiltelefonen på sig i just det ögonblick då en akut situation uppstår. Och att springa och hämta telefonen är inte alltid ett bra alternativ.
 • En medarbetare som ringer ett telefonsamtal riskerar att förvärra situationen. Till skillnad från ett tyst larm kan det vara väldigt uppenbart att en medarbetare försöker kalla på hjälp via telefon. Om en rånare upptäcker detta riskerar hela situationen att eskalera. Därför är detta inte att rekommendera utan det är mycket bättre om personalen kan tillkalla hjälp på ett mer diskret sätt!

Vinprovning i Göteborg – så gör du för att hitta, boka och delta

Ska du resa till Göteborg, eller kanske bor du där, och letar efter något roligt och annorlunda att göra? Då är vinprovning en perfekt aktivitet som finns att tillgå på flera olika ställen i staden. Det ger en lärorik och trevlig stund där man får smaka på många goda vinsorter men även lära sig mycket spännande historia kring den populära drycken. Här kan du läsa mer om hur du hittar en vinprovning i Göteborg, saker att tänka på vid bokning och lite om vad du får göra som deltagare.

Hitta vinprovning i Göteborg

Att gå på vinprovning är både vanligt, populärt och roligt! Det finns flera typer av arrangörer, alltifrån restauranger och barer till upplevelseföretag som anordnar den här typen av aktivitet. För att hitta något som passar just dig och ditt sällskap är ett tips att kolla igenom utbudet och inte bara välja första bästa. Läs på vad som ingår, när de genomförs, var de finns tillgängliga och såklart hur mycket det kostar.

Att tänka på vid bokning

För den som hittat en ett alternativ som verkar bra brukar det inte vara några konstigheter med att boka, oftast kan man göra det direkt på nätet, vilket också är det enklaste sättet. Däremot kan det vara bra att kolla upp några saker – så som om det går att boka av om man skulle få förhinder av någon anledning.

Tänk också på att välja ett datum och en tid där du verkligen kan njuta av att delta – har du bokat in mycket annat under vistelsen kan det vara smart att välja en av dom lugnare dagarna för att slippa stress.

Det här för du göra som deltagare

När det blivit dags att delta på en vinprovning i Göteborg är det ganska enkelt att förstå vad som kommer att ske – du kommer naturligtvis på prova på olika viner. Men en vinprovning är på dom allra flesta ställen mer än så – man får ofta lära sig spännande saker om:

 • Vinets historia
 • Hur tillverkningen går till för olika sorter
 • Hur utseende, doft och färg påverkar smaken

Exakt hur upplägget ser ut skiljer sig såklart mellan olika arrangörer – vilket är ännu en anledning att läsa på lite innan en bokning genomförs. Utbudet i Göteborg är även stort.

Skillnaden mellan coworking och kontorshotell

Det är idag vanligt att kontorshotell erbjuder ”hot spots” eller ”öppna platser”. Det innebär öppna lokaler där företagare kan sätta sig och jobba en dag varpå dator och all arbetsmaterial packas ner och tas hem när dagen är slut. På denna punkt finns likheter mot coworking – men coworking erbjuder så mycket mer. I följande jämförelse har ett företag inom cowork ställts mot ett kontorshotell i Göteborg för att skillnaderna ska bli tydligare.

Kontorshotell

 • Öppen arbetsplats
  På kontorshotell går det att boka en öppen arbetsplats eller eget kontor.

 • Jobba själv
  Få tillgång till en arbetsplats där du inte blir störd. På gott och ont.

 • Ofta längre kontraktstider
  De granskade företagshotellen i Göteborg hade alla en bindningstid på ett flertal månader upp till ett år.

Coworking

 • Öppen arbetsplats
  Inom coworking kan en öppen arbetsplats likväl som ett kontor bokas. På denna punkt är det alltså ingen skillnad.

 • Jobba när du vill
  En skillnad är att tillgång till lokalerna är dygnet runt – vilket inte alltid gäller för kontorshotellen.

 • Event
  Oavsett vilket coworking team som man ansöker om i Göteborg så ingår event. Det är en del av konceptet som innebär att medlemmarna kan ha allt från ölprovarkvällar till fotbollsmatcher tillsammans. Det handlar om att bygga nätverket, skapa gemenskap och ett förhållningssätt som gynnar affärerna mer än enbart via bokade säljmöten.

 • Medlem
  Företagskontor hyrs via kontrakt. Coworking jobbar med medlemmar. Det är fundamental skillnad utifrån att medlemmar jobbar tillsammans och är med och bygger upp det som delas.

 • Lounge och nätverkande
  De som jobbar inom coworking kommer till en arbetsplats som har lounge, café och en kreativ plats att vara på. Det är inte bara en arbetsplats med ett skrivbord. Gör det skillnad i förhållningssätt, arbetssätt och nätverkande? Ja, det anser i alla fall de som valt att jobba på detta sätt. Det betyder självklart inte att alla företag har förutsättningar för att kunna ha kontor och verksamhet inom coworking men många har det.

 • Flexibelt kontorsbehov
  Ditt behov idag – är inte ditt behov imorgon. Att då skriva på ett avtal som löper under ett eller flera år kan kännas som att man ”binder upp sig” för länge. Även detta har man tagit vara på inom coworking och skapar en så flexibel arbetsyta som möjligt. Sitt i öppet landskap, på ett kontor eller inom annan lösning.

Konferens i Göteborg?

Många stordåd inom näringslivet har startat på något så tråkigt som på en konferens! I Göteborg finns många olika alternativ för dig som letar efter ett ställa att anordna konferens. Oavsett budget så kommer du att hitta något som passar just ert företag.

Du som letar efter konferens i Göteborg har kommit rätt! I Göteborg finns mängder med konferenslokaler att välja mellan. Det finns budget alternativ för den som behöver ett prisvärt alternativ för konferensen, men det finns även oerhört lyxiga och speciella ställen för dig som vill slå på stort. De flesta ställen som erbjuder konferens i Göteborg är utrustade med alla nödvändiga tillbehör. Det handlar om saker som WiFi, anteckningsmaterial, blädderblock, TV-skärm, projektorduk och självfallet den berömda whiteboarden. Andra saker som är viktiga på en konferens är ju maten! Det kan handla om frukost, lunch och middag, men även de där viktiga stunderna för fika, mingel och rast som ingår i en lyckad konferens. Många underskattar den sociala biten när det gäller konferens i Göteborg. Kom ihåg att en konferens är ett viktigt tillfälle för att stärka banden mellan medarbetare för att öka chanserna för lyckat samarbete. Det kan även vara ett viktigt tillfälle att knyta nya kontakter. Oavsett vad ni vill ah ut av er konferens så finns det garanterat ett ställe för konferens i Göteborg som passar just er.

Läge och pris är viktiga faktorer

Vill ni vara centralt eller mitt i naturen? När havet eller högt över stadens tak? Det finns många olika möjligheter för er som ska anordna en konferens i Göteborg. På nätet finns flera sajter där du kan jämför olika ställen som erbjuder konferens i Göteborg. Där kan du till exempel jämföra saker som läget, hur mycket lokalen kostar samt vilka andra saker som just den anläggningen kan erbjuda. En annan viktig faktor som du vill kunna jämför när du ska anordna en konferens i Göteborg är självfallet kapaciteten. Ska du ha ett litet möte för ett tiotal personer kräver det en helt annan typ av lokal än om du ska anordna ett tredagars event för medarbetare och kunder. På sajter på nätet kan du enkelt hitta en lokal som passar just dina behov.

Därför är konferens på Lidingö ett bra val

Lidingö är en plats som har alla förutsättningar för en lyckad konferens. Omgivningarna är fantastiskt vackra och miljöerna gör att man både kan varva ner och finna ny energi.

Med ny energi kan man lättare komma med nya och fräscha idéer, och detta är ju vad en konferens ska resultera i. Är man på en plats som inte ger någon form av upplyftande och skön känsla så blir man mest bara trött och tittar på klockan, och detta vill ju egentligen ingen.

Lidingö finns det alla möjligheter för att alla deltagare på konferensen ska hitta rätt balans för att kunna vara konstruktiva och innovativa. Det gäller bara att man tar vara på de möjligheter som platsen ger.

Först och främst är det en plats som både har natursköna miljöer och en närhet till Stockholms city. Detta i sig gör att det är en mycket populär plats att hålla konferens på. Man kan på ett trevligt sätt förena det lugna och naturnära med allt det som storstaden har att erbjuda, vilket gör att man får en allt-i-ett lösning som är svårslagen.

Att ha en plats som Lidingö som utgångspunkt för sin konferens gör att deltagarna varje dag kan ta sig en promenad ute i vackra miljöer, och det leder till att man inspirerad. Med inspirerade deltagare så kan man förvänta sig mycket mer och bättre resultat än med oinspirerade deltagare, det säger ju sig självt.

Om man inför varje konferens ser till att tänka igenom platsen noga och ser till att göra det så trevligt som möjligt för alla son deltar så har man redan kommit en lång bit på vägen vad gäller resultat av en konferens.

Alla har varit med om både möten och konferenser som varit näst intill meningslösa, men ofta är detta förknippat med dåliga val från arrangörens sida. Om man inte lägger ner tid på att göra det så bra som möjligt så kan man ju inte heller förvänta sig några särskilt givande resultat.

Enastående bra Blue Hotel

Blue Hotel på Lidingö är ett av öns mest framstående och bästa konferenshotell. Längst ut på ön vid Elfviks udde hittar du denna härliga hotell & konferensanläggning som erbjuder kompletta paket med aktiviteter, konferenslokaler, utmärkt boende, SPA och bra mat med vy utöver Stockholms inlopp. Kan det blir bättre än en konferens på Blue Hotel?

Ibland räcker det med en så liten sak som att välja rätt plats för en konferens, och sedan löser sig resten på egen hand. Lidingö är en av de platser som lämpar sig ypperligt för att locka fram kreativitet, ny energi och innovationer.

Kick off startar året

En kick-off brukar vanligtvis hållas i samband med att ett nytt verksamhetsår tar vid och det är nu personal och ledning samlas för att förbereda inför kommande utmaningar. Det är också nu som man brukar hitta på roliga aktiviteter tillsammans som både ett bevis på uppskattning från ledningens sida och som även fungerar som en del av grupparbetet för att förstärka sammanhållningen. En kick-off kan utföras på en mängd olika sätt och egentligen så finns det inga direkta rätt och fel. Däremot finns det bättre och sämre kick-offer beroende på vem man frågar. Det viktiga med en kick-off är att den ska fylla sitt syfte och vilket syfte man har med en kick-off beror givetvis på vilket företag som det handlar om. Om man lyckas förmedla syftet med kick-offen och få deltagarna med på tåget så är sannolikheten större att kick-offen blir lyckad.

Syftet

Syftet med en kick-off kan bland annat vara att stärka gruppgemenskapen genom att motivera och inspirera personalen. Det kan även vara att informera och utbilda personalen i nya arbetssätt och inte sällan är syftet med en kick-off att göra båda delarna. En lyckad kick-off är en kick-off där personalen är delaktig och införstådd med kick-offens syfte och mål. Bara då blir utfallet som man önskat och förväntat sig. Därför gäller det för ledningen att vara tydlig med varför man håller kick-off och vad som är ett önskvärt resultat. Det gör det lättare att få till en öppen kommunikation för att tillsammans nå ett gemensamt mål. Syftet med en kick-off ska alltså klargöras i förväg och därför krävs planering från ledningen sida.

Planeringen

Det är ledningen som planerar en kommande kick-off. Under planeringsstadiet gå ledningen igenom syfte och mål och utformar en kick-off utifrån dessa. Är målet att stärka gruppens sammanhållning är en gruppaktivitet att rekommendera, medan en föreläsning kan vara att rekommendera om syftet är att inspirera, informera och motivera de anställda. Att använda sig av en aktivitet kan man även göra för att presentera nya arbetssätt och många företag använder sig av rollspel för att utbilda sin personal. Aktiviteter behöver därför inte enbart syfta till att stärka gruppsammanhållningen, utan kan även användas i utbildningssyfte. Har man valt att informera och utbilda med föreläsning kan det vara en god idé att låta personalen koppla av med en lugnare aktivitet under kvällen. Det finns gott om aktiviteter, både aktiva och mer avkopplande aktiviteter, att välja bland inför en kick-off.

Välj en konferensanläggning som ni känner skapar rätt känsla för kick-offen. Är man ute att sätta teman på konferensen så kan Villa Aske vara ett bra alternativ. Det erbjuder bl.a. italienskt tema med maffia. Ett roligt sätt att piffa upp stämningen.

En spännande konferens i Stockholm

Konferensen behöver inte bli till en tråkig tillställning där de som deltar mest sitter och väntar på att åtminstone får lite kaffe och kaka. Man kan göra så mycket mer av en konferens i Stockholm genom att boka rätt lokaler och planera lite meningsfulla och roliga aktiviteter. När man väl ska planera konferensevenemanget så ska man se lite närmre på hur man kan göra den spännande och stimulerande så att de som är med inte tappar intresset och verkligen får ut något av evenemanget. Med hjälp av en bra konferenstjänst så kan man alltid lyckas bättre så det är klart att man ska välja konferenshotell eller konferensanläggning med god erfarenhet av den här typen av evenemang.

Så mycket mer än möten

Det är klart att man först och främst tänker på det där med konferensens program och de möten som man vill hålla. När man ska boka sin konferens i Stockholm så ska man dock komma ihåg att olika anläggningar kan erbjuda olika former av aktiviteter mellan och efter möten. Om konferenslokalerna verkar bra så är detta givetvis ett plus men om det inte finns något som kan få folk att uppleva att de knappt kan vänta tills konferensen går av stapeln så är det bättre att välja något annat. Saker som kan förgylla företagsevenemanget är:

 • Spaavdelning
 • Närhet till golfbana
 • Speciella aktiviteter och lekar
 • Restaurang med gott om plats
 • Utomhusmiljöer för korvgrillning och promenader
 • Någon form av bad och bastu
 • Närhet till naturattraktioner

När man väljer ett konferenshotell som ligger mitt i en storstad så kan man kanske inte räkna med naturupplevelser men det ska alltid finnas alternativ och aktiviteter som gör att man får mer kraft och inspiration.

Noggrann planering

Planeringen måste vara noggrann så att man inte missar viktiga bitar. Om man inte har erfarenhet av att planera ett konferensevenemang så ska man välja ett hotell eller en gård som har det och som kan hjälpa en med de frågor man måste ha svar på innan det blir dags att träffas på plats. Det kan handla om allt från att veta om det finns speciella önskemål om mat till att vara förberedd på hur mycket tid man kommer att ha för annat än arbete och diskussioner.

Välj rätt konferensservice

Det är väldigt viktigt att välja rätt typ av konferenstjänst. Idag så finns det gott om smarta val för konferens i Stockholm och man får räkna med att de populäraste snabbt bokas upp. Därför så ska man vara ute i god tid så att man hinner läsa recensioner och jämföra olika alternativ. När man väl bokar så ska man kunna försäkra sig om att få ett komplett stöd, både innan och under konferensen. Det ska alltid gå att diskutera olika upplägg med personalen på plats som bör ge sina råd och tips med känslighet för de unika behov och krav som man har som företag, grupp, eller annat sällskap.
Väljer du att besöka Högberga Gård behöver du bara bekymra dig om att boka i tid. Högberga ligger vacker på Lidingö när Stockholm, med egen vinfabrik, utsikten över Stockholms inlopp och ljus vackra lokaler som andas inspiration är det enkelt att se varför det är en sådan populär konferensanläggning.

Spa och konferens i Stockholm

Vem bryr sig om möten och utbildning när man vet att konferensen i Stockholm kommer att innebära att man får tillgång till ett professionellt spa? Det här kan låta krasst men visst är det så att de som ska vara med på en konferens i Stockholm kommer att fokusera en hel del på saker som bubbelpool, massage och lerinpackning då detta blir en del av evenemanget. Man ska inte oroa sig för att detta kommer att störa konferensen för saken är den att deltagare som är avslappnade och harmoniska får så mycket mer gjort när man möts och utbildar sig.

Om man är intresserad av konferens och spa så ska man dock vara medveten om att detta kan innebära lite olika saker. En konferens med spa i Stockholm kan erbjuda spa-verksamhet i form av:

 • Kroppsbehandlingar
 • Ansiktsbehandlingar
 • Idrottsmassage
 • Yoga
 • Bad och bastu

Man ska inte räkna med att få allt bara för att det handlar om ett spa-hotell, för olika konferenshotell har olika specialiteter.

Kroppsbehandlingar

Kroppsbehandlingar kan gå ut på att man får en helkroppsmassage eller kanske bara behandling av en del av kroppen. Man kan få saker som varma stenar placerade på kroppen och ofta så ingår det väldoftande oljor. När man är på konferens så kanske man inte känner sig så bekväm med att vara hel- eller halvnaken och då kan man få behandlingar där man inte måste ta av sig kläder så att man kan uppleva spa-verksamheten i grupp och samtala samtidigt som det knådas ryggar, ben och hårbottnar.

Mys och avkoppling

Nu måste man ju inte få aktiva behandlingar för att det ska räknas som spa. Man kan även sitta skönt i en jacuzzi utomhus med gott vin tillsammans med vännerna. Här är det återigen så att man måste vara känslig för att alla inte tycker att det här känns bekvämt i och med att man kanske inte känner varandra så väl. Då ska man se till att det finns alternativ så att de som inte vill synas i badkläder också tycker att spa-upplevelsen var speciell och mysig. Man kan ju låta ett gäng sitta i bubbelpoolen medan andra får massage med kläder på alldeles vid poolkanten. Lägg en ansiktsmask till detta och så kan alla skratta gott åt att ingen ser riktigt klok ut. Happy Tammsvik har en trevlig utomhuspool att sitta vid, färggranna drinkar och annat smått och gott finns förberett när det är dags att mingla vid mötets slut.

Individuellt och i grupp

Det kan vara viktigt att fundera på hur man vill lägga upp spa-aktiviteter under en konferens. Ibland så passar det bäst att få uppleva behandlingar tillsammans men ibland så vill folk få egen tid. När man ska boka sin konferens i Stockholm med spa så ska man fråga om det går att vara flexibel med detta så att de som helst vill ha en privat behandling kan få detta medan de som vill köra yoga i bastun kan göra detta. När man väl får veta lite mer om de behandlingar som erbjuds så inser man snabbt att det alltid finns saker som kommer att passa alla i ett sällskap som har så olika behov och tankar omkring vad som är avkopplande och trevligt under ett konferensevenemang.

Moderna konferenser i historisk miljö

Det är dags att spänna musklerna inför vårens utmaningar. Mycket ligger på bordet inför semestertiderna, och företaget kommer verkligen behöva en topp för att klara alla deadlines. Ni har klarat svåra utmaningar förut, och du vet att ditt team är fullt av skickliga individer med hög moral och ambition. Den här våren är det dock något mer än tidigare år, så du är ute i god tid med planer för en fantastisk konferens i den lilla Stockholmsbaserade småstadsidyllen Sigtuna. För tuffare utmaningar krävs ett starkare team, och det är precis vad du har i åtanke. Det är dags för en konferens i Sigtuna.

För 1000 år sedan byggdes Sigtuna som ett gediget mötescentrum, och än idag har man upprätthållit det historiska arvet genom att erbjuda fantastiska konferensmöjligheter i allt från exklusiva hotellkonferenser till lantliga och naturnära upplevelser. Dessutom finns möjligheter till upplevelsebaserade konferenser med utmanande aktiviteter i centrum för att stärka lagandan maximalt. I Sigtuna finns en konferensanläggning perfekt anpassad för ditt företag.

22 miljoner varje år

Det finns stora fördelar med att förlägga företagskonferensen i Sigtuna. Bara 15 minuter bort ligger Arlanda, en av Nordens främsta knytpunkter, och totalt sett är det 22 miljoner människor som passerar Sigtuna varje år. Personinriktad marknadsföring som en av utmaningarna under konferensen?

En liten stad med stora möjligheter

Exklusiva hotellmiljöer varvas med vackra naturområden, och möjligheterna för att din konferens ska bli så lyckad som möjligt har kanske aldrig varit större. Trots att Sigtuna är litet är det fullt av möjligheter för din konferens oavsett vilket syftet är. För att stärka lagandan och individen finns de utmanande aktiviteterna. Vill du stärka företagets kompetens bör du ta en titt på något av de fantastiska hotellen, och behöver du lyfta fram kreativa lösningar och eller låta ditt manskap utveckla sina relationer finns de naturnära konferensupplevelserna tillgängliga. Som när du besöker Friiberghs Herrgård, ett konferenshotell i naturskön milö där man välja allt från golf till höglandsspelen som går ut på att utmana varandra i 1000-åriga Skotska spel vilket går hand i hand med Sigtunas långa historia. Kort sagt kan du skräddarsy din konferens hur du vill tack vare lilla Sigtunas fantastiska utbud!